|
www.kaynarca.info
Kaynarcalılar Forumda Buluşuyor
|
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
İLHAN Katılım Derecesi: Mükemmel
|
Tarih: Çrş Arl 26, 2007 5:47 pm Mesaj konusu: NASIL BİR KAYNARCA İSTİYORUZ ? |
|
|
Değerli GG'li arkadaşlar ...
Nasıl bir kaynarca istiyoruz, Termik santrali olan maskeyle dolaştığımız ama herbir kaynarcalının altında son model araba olan, işsizlik sorunu çözülmüş göçün azaldığı, 100 sanayi kuruluşunun olduğu bir kaynarca mı ?
Temiz havası olan gelişmemiş ama 5000 nüfuslu ve Karasu iline bağlı bir kaynarca mı ? Ya da kontorollü gelişme sağlayan 3-5 sanayi kuruluşu olan fakat işsizliğin ve göçün azaldığı , Doğal güzelliklerini kaybetmemiş bir kaynarca mı ?
Bayramlaşma toplantısında tartıştığımız Termik santral ,Çimento fabrikası vs. konularının ardından, toplantıya katılmayan katılamayan arkadaşlarında fikirleri vardır hani... |
|
| Başa dön |
|
 |
serkanyüksel Katılım Derecesi: Normal
|
Tarih: Çrş Nis 09, 2008 11:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ilhan arkadaşım ben ikinci şıkkı tercih ederim.çünkü ben ilçemin ikinci bir dilovası olmasını istemiyorum.sanayileşmeye evet ama biz istanbulun kirli sanayisini istemiyoruz.zaten ilçemizde yaptığımız toplantılardada nasıl bir sanayileşme olmalı diye karşılıklı fikir alışverişi yapıyoruz.daha çok tekstil ve cevreyi kirletmeyen sanayi kuruluşlarının başvuruları titizlille inceleniyor.inşallah temiz ve insan sağlığına zarar vermeyecek fabrikalar gelecektir ilçemize. |
|
| Başa dön |
|
 |
İLHAN Katılım Derecesi: Mükemmel
|
Tarih: Prş Nis 10, 2008 7:54 am Mesaj konusu: NE ACELEN VARDI |
|
|
| Kıymetli hemşerim görüşlerinden yararlanmak güzel ama bu tartışma 4-5 ay önceydi cevap yazmakta niye bu kadar acele ettin.. selamlar saygılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
serkanyüksel Katılım Derecesi: Normal
|
Tarih: Prş Nis 10, 2008 1:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ilhan bey işten güçten kendimize fazla vakit ayıramadığımız için siteye ancak yeni bakma fırsatım oldu geçte olsa birşeyler yazmakta yarar vardır. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|